Over ons

Gothic & Steampunk Cosplay 

Wij houden er van om verschillende keren per jaar een Cosplay evenement te bezoeken. In die hoedanigheid waren wij altijd op zoek naar de gruwelijkste accessoires om onze outfits compleet te maken. Zodoende hebben wij veel ervaring opgedaan met het vinden van de vetste accessoires.

Wij vinden het geweldig om op deze manier onze passie uit te voeren en dan gewoon onszelf kunnen voelen. Deze passie willen wij graag delen!

Over GoGoGoth

Wat ooit begon met af en toe een Cosplay event bezoeken is uitgegroeid tot een enorme passie voor speciale Gothic & Steampunk accessoires. De juiste accessoires vinden was niet altijd makkelijk, daarom zijn wij GoGoGoth begonnen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste accessoires bij je outfit te vinden, tegen een eerlijke prijs. Onze passie en toewijding voor het leveren van vette accessoires willen we graag met jou delen op Gogogoth.nl. 

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen om er uit te zien zoals jij wilt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze GoGoGoth familie te mogen verwelkomen!

#1 Klantenservice
Gratis Verzending
De Beste Prijs
Gratis Retourneren