Bestelling & Levering

Bestelling en Levering

Wat ooit begon met af en toe een Cosplay event bezoeken is uitgegroeid tot een enorme passie voor speciale Gothic & Steampunk accessoires. Onze passie en toewijding voor het leveren van vette accessoires willen we graag met jou delen op Gogogoth.nl.

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-14 werkdagen naar Nederland, en 10-20 werkdagen naar België.

Let op: Door Covid-19 kan de levering iets langer duren dan de gemiddelde levertijd.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

*met uitzondering op GRATIS artikelen

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

#1 Klantenservice
Gratis Verzending
De Beste Prijs
Gratis Retourneren